Från 175kr/tim

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt! 

VÅRA TJÄNSTER - FLYTT- OCH STÄDSERVICE I Lund - Trelleborg - Malmö - Landskrona

Vi erbjuder tjänster såsom flyttstädning, flytthjälp, fönsterputsning, kontorsstädning, hemstädning, specialstäduppdrag. Vi ger dig även nöjdhetsgaranti som gäller från utförd städning och fram t.o.m dagen nästa flyttar in.

 

Vår checklista för flyttstädning visar allt som normalt ingår men om det skulle vara något som saknas enligt dig så bara säga till för det mesta går att fixa.

 

Nöjdhetsgaranti på alla utförda arbeten. ( 3 dagarsgaranti för flyttstädning )

 

Företaget innehar ansvarsförsäkring.

 

Vi hjälper till att ansöka om RUT-avdraget ifall ni önskar nyttja det.

HEMSTÄDNING

Vi städar ditt hem och ser till att varje hörn, skrymsle och vrå är rent. Vi kan rengöra hemmet eller kontorslokalen regelbundet om så behövs, vi är flexibla och kan komma överens om ett schema.

SAMTLIGA RUM

Vi utför städning av golv, golvlister, väggar, strömbrytare, dörrar, fönster och fönsterkarmar, möbler, lampor och maskinell utrustning rengörs också.

TOALETTER & BADRUM

Vi rengör golv, väggar och strömbrytare, skåp, spegel, handfat, kran, dusch/badkar samt toalettpappershållare. 

KÖK & KÖKSUTRUSTNING

Vi rengör golv, dörrar och dörrhandtag, kakel, strömbrytare, diverse belysning, köksluckor samt diskbänk, kran och vask. Vitvaror, spishäll, ugn/mikrovågsugn och köksfläkt.

FÖNSTERPUTSNING

Har dina fönster samlat till sig damm och pollen efter en lång period av regn och snö eller vill du att fönstren ska vara extra rena och blänkande inför flytten från fastigheten? Kanske är det så att fönstren inte ger maximalt med ljusinsläpp. Vi finns här för att hjälpa dig. Vi rengör och putsar dina fönster så till den grad att de ser som nya ut. Vårt mål är att du efter avslutat arbete ska få en glasklar upplevelse när du tittar ut genom dina fönster.

PRIS

5 fönster i ordinarie storlek för 450 kr efter rutavdrag. Annat antal fönster, skicka ett mail för prisuppgift.

TRAPPSTÄDNING

Rena och välstädade trappor är ett riktigt bra sätt att ge bra första intryck hos besökare. På så sätt blir besökaren imponerad redan innan ni ens har hälsat på varandra. Vi erbjuder dig sopning och fuktmoppning, dammtorkning av fönsterkarmar och trappräcken, städning av tvättstugor och fönsterputs. 

Har ni även hiss torkas väggar, och speglar av och hissgolvet moppas. Fördelen med regelbunden trappstädning är det minskade behovet av underhåll.

KONTORSSTÄDNING

Planering och långsiktighet resulterar i kostnadseffektivitet. Tillsammans går vi igenom era städbehov och upprättar en städplan med ett schema där olika städrutiner ingår samt hur ofta detta ska utföras. Detta är viktigt för att hålla kontoret och arbetsmiljön ren och harmonisk så att personalen trivs och kan prestera maximalt i sina arbetsuppgifter.

STORSTÄDNING

Beroende på hur ofta städningen utförs kompletteras den ibland med extra städinsatser såsom väggtvätt, ventilrengöring eller helsanering av toaletter. Alla kontor och liknande arbetsplatser behöver ibland en rejäl storstädning, det är inget man kan undkomma. Smutsiga ytor och dammiga ventiler skapar dålig luft och bidrar till sämre trivsel. Vi utför storstädning med största omsorg för kontoret och rengör alla tänkbara ytor såsom skåp, lådor, element, radiatorer och väggar.

FLYTTSTÄDNING

Ska du flytta? Då vet du säkert om att det finns massor av städning att göra inför flytten så att köparna av din bostad kommer till ett rent hem. Det är inte bara en vanlig städning, utan alla hörn och skrymslen ska rengöras. Det är allt från golvlister till spis som ska rengöras. Det är en enorm belastning vid flytt. När man flyttar ut ställs det ofta höga krav från mäklare eller hyresvärdar. Bostaden ska se rent och fin ut och då räcker inte endast lite dammsugning och torkning. Vi avlastar din vardag och underlättar din flyttprocess genom att städa din gamla bostad så att du istället kan fokusera på viktigare saker som behöver din uppmärksamhet, till exempel själva flytten eller uppackningen av din nya bostad.

SPARA TID OCH KONTAKTA OSS

Flyttstädningen innefattar allt från fettborttagning, rengöring av avlopp till torkning av lister och putsning av fönster som bland annat behöver göras. Det är åtgärder som kan ta lika lång tid som själva flytten och i många fall har inte de som flyttar den tiden, vilket är förståeligt. Du kan känna dig trygg i att låta oss göra jobbet då vi har funnits med länge i branschen och har tillförskaffat oss mycket erfarenhet och gott om kunskaper. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.